måndag, mars 31, 2008

Teneriffa - never ending story

Vilken evighetsföljetång det här blir... Hihi, och alla får tappert kämpa sig igenom trista semesterbilder för att få en skymt av flodhästen i bikini - jag känner er nog! ;-)
I alla fall... Vårt hotell låg lite off, så det blev 2-3 timmars promenerande varje dag. Inte helt fel egentligen, och vi hade ju inte precis ont om tid!
Vi gick ofta ner till strandpromenaden och trängdes med övriga turister och kastade ett och annat öga in i affärerna. Blev inte så mycket shoppande dock, solhatt och sandaler till Viktor och jag råkade köpa en handväska.
För att Viktor inte skulle få så mycket sol på sig så hängde vi en handduk över vagnen. När han sov var det kanon, men när han var vaken så envisades han med att sitta och luta sig fram, så i slutet på semestern var han ändå lite solbränd i ansiktet. Förutom att spana på pensionärer så var stenläggningar på marken väldigt populära.
Varje förmiddag var det fruktstund kl11...

...och efter fruktstunden passade det bra med blöjbyte i det fria.

Och sedan fick man knata tillbaka mot hotellet för lite siesta på hotellrummet. Många och långa backar blev det...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kompis!!

Jätte fina bilder från semester, jag vet inte hur det känns än när det är varmt. Men jag får ju känna på det snart, så du är lite före.

Jag kan förstå att det är inte kul att sitta under en handduk. E man på semester måste man ju kolla på allt som händer, hur ska man annars komma ihåg det. Ses på ons, då ska det dansas och sjungas.

Kram Vigor

Malin sa...

Elliot är lite avis på alla pensionärer o plattor man kan kolla på när man besöker Teneriffa ;) han får bara se barr i skogen än så länge!

Anonym sa...

Hallå! Du är aldrig en flodhäst! Du är ju jättesnygger! Kram / T.