måndag, juli 03, 2006

Flytthelg utan flyt


Ja, nu är alla sakerna flyttade till huset och vi har lämnat lägenheten.
Som vanligt var det jobbigt att flytta men det gick ganska smidigt ändå, tusen tack för all hjälp vi fick.
Efter många svettiga timmar så grillade vi kycklingspett och åt pastasallad och drack kall öl på uteplatsen. Vi hann även med ett dopp i havet. Kallt, men inte jättekallt, tror det var runt 20 grader.

Någon flytning av golvet har det inte blivit ännu, men det ordnar sig förhoppningsvis i början av denna veckan. Hade varit skönt, så kan vi börja på köket sedan.

Tapeterna på våra fondväggar är uppe, det blev jättefint, men till den ena väggen hade vi beställt fel. Vi hade en reservtapet som råkade bli beställt istället för vårt förstahandsval (vi hade glömt att ändra beteckningen), men det blev bra ändå.

Igår fixade vi det sista i lägenheten och körde till tippen med kattburen från balkongen. Vi var uppe tidigt så när vi var klara på tippen var klockan bara drygt halv tio, så vi körde till Hotell Scandic och åt deras frukostbuffé. Ljuvligt och magen stod rakt ut i flera timmar efteråt. Petade i mig flingor, smörgåsar, bacon & ägg, färsk frukt, pannkakor och avslutningsvis lite kakor. Mums! :-)

Katterna stortrivs i vårt tillfälliga boende. Uterummet är mycket populärt och Snuffe är just nu hos Mogges morfar. Han hämtas nog "hem" igen ikväll, för han var tydligen ganska livlig. :-)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: