tisdag, juli 04, 2006

Snuffe hemma igen

Igår hämtade jag hem Snuffe. Han har varit hos Mogges morfar och provat på pensionärslivet. Fått gå långa promenader, suttit på den skuggiga uteplatsen osv. Hur härligt som helst, men han saknade nog oss och de andra katterna, för han gick och gnällde lite ibland.

Blev en snabb runda till huset igår också och städade rent golven där det ska läggas parkett på under veckan.
Det ska även flytspacklas där vi ska ha klinkerplattor och till helgen är det tänkt att köket ska börja monteras, hurra!

Minnesanteckning: Klipp klorna på katterna!
Asta låg och mjölktrampade på min arm en lång stund imorse, och nu har jag fiiina rivmärken på hela underarmen. Ser inte klokt ut.

Idag ska det bli ännu varmare. Otroligt väder, men trist när man bara jobbar och ser solen genom ett fönster hela dagen... :-(

1 kommentar:

Vildhjärtas sa...

Här rullar det på! Måste vara döspännande att greja med hus, även om blotta tanken får mig att bli alldeles matt... ;-))) Tur att det finns energiska människor som gör sånt och det är spännande att följa ert husrenoverande!
Nu finns del 1 av Polenresan dokumenterad! Rent praktiskt så är det att vara ute i MYCKET god tid med bokningar, ha med drontal så att man kan ge det o vet. signera, annars är det väl mest tålamod och stresstålighet som gäller i Polen. En blandad kompott av total oorganisation tillsammans med stenkoll på tider mm var intrycket av utställningsarrangörerna, men en rejäl portion hjälpsamhet och god vilja också! Så det var en härlig upplevelse trots allt! ;-)
Kramisar från Malin