onsdag, juli 12, 2006

Händer i huset

Igår köpte vi lister till ovanvåningen (till första våningen har vi redan, men de är inte uppsatta), lister till trappan, till lite hörn och några gipsskivor (vet inte hur många gipsskivor som har kånkats in i huset, men det är MÅÅÅNGA)...

Senaste dagarna har golvet i kök och hall fått klinker och badrummet har kaklats. Har tagit massor med bilder, men vet inte riktigt var i flyttröran kablarna till kamerorna är, så uppladdningen av fler bilder får vänta lite.

Hann handla i glassbilen igår också. Är inte superförtjust i glass (till skillnad från godis och annat skräp), men lakritsglass är himla gott. Därför fick det bl a bli en låda Smack Lakrits. Mums!

1 kommentar:

Vildhjärtas sa...

Hello!

Smack lakrits är supergott!!
Japp, här hålls det tummar o tassar o tår och med tanke på att herr Viggesson tror att han är Den Store Vackre Hankatten Nr 1 (och titt som tätt ger ifrån sig lite vrål som ber om kärlek!) o Dompan skiter FULLSTÄNDIGT i honom så tyder alla tecken på att det ÄR en dräktighet på g... Men, jag vågar knappt hoppas... Jag har ju älskat Maximus så länge, ända sedan han var en liten bebbe faktiskt, och Dompan är ju bara så bäst, så att en sådan parning skulle bli till bebisar, det vågar jag knappt hoppas... ;-) Mannen i huset (inte Bruce då, utan Stefan ;-)) har hävdat att hon är dräktig hela tiden, för sånt känner han på sig.. Ja, han har ju visserligen haft rätt hittills, men ändå..
Ha det gott o njut av dina Smack! :-))) Mvh Malin