fredag, juni 09, 2006

Låst dörr är att föredra

Inatt sov vi med stängd och låst ytterdörr, som omväxling. Asta tyckte nog det var lite tråkigt, men hon fick leka i flyttkartonger istället.

För er som är insatta så har "Börje" namnsdag idag. Hoppas han hinner fira mellan all fläktförsäljning.

Igår fortsatte vi att riva ut tapeter, det är verklighen ett evighetsarbete, men om man bara biter ihop och låter blir att tänka så går det ganska bra... ;-)

Igår hade det lagts golv i två av rummen på ovanvåningen, såg jättefint ut och skönt med något nytt/rent i jämförelse med allt annat som är täckt av rivningsdamm. Vi har valt ekparkett till hela ovanvåningen (utom badrummet såklart, men det ska inte renoveras förrän i Etapp2).

Stannade inte lika länge som de andra kvällarna igår, utan åkte hem och lagade lite mat och slängde in en maskin tvätt och pratade med katterna. Boogie menar på att vi är hemma för lite, och det kan jag väl hålla med om. Snart kan kanske katterna följa med till huset, deras balkong på andra våningen ska nätas in och då kan de sitta där och spana medans vi jobbar. Helst hade jag velat näta in hela trädgården (storleksmässigt hade det inte varit några problem, den är inte så stor), men jag fick inte riktigt gehör för mitt förslag, så det ligger på is tills vidare. Kanske kan göra en liten rastgård i trädgården också, ska fundera på lite olika lösningar. Katterna kommer säkert vilja vara där ute om vi är det...

Hoppas ni får en trevlig helg!
Är ni sugna på att riva tapeter så vet ni var vi finns!

Inga kommentarer: